DIGITAL CONCEPT

PORTEM EL TEU NEGOCI AL MóN DIGITAL

01

serveis

Tu i la teva marca sou les parts més importants de qualsevol projecte. Per això, el nostre principal objectiu és comprendre les seves necessitats i satisfer-les. La comunicació és la nostra millor amiga, ja que és fonamental per a realitzar projectes de màxima qualitat.

A Digital Concept ens encarreguem que la teva empresa destaqui en el món digital; oferim diversos serveis: disseny i gestió web, gestió de xarxes socials, SEO i SEM.

disseny web

Pàgines webs adaptades a tots els dispositius, i totalment personalitzades a les necessitats de cada empresa.
Amb el pas el temps, cada vegada és més important tenir unes xarxes socials ben gestionades i portades al dia. Gestionem les teves xarxes socials tenint en compte totes les tendències.

xarxes socials

SEO | SEM

Treballem per millorar el teu posicionament web SEO en els resultats de cerca de Google, aplicant les millores tècniques necessàries i orientant estratègicament el contingut de la teva web.
Des de la creació de la idea, passant pel guió, fins a l'enregistrament i edició final. Realitzem els vídeos adaptats a les teves necessitats

Producció de continguts

02

sobre
nosaltres

Digital Concept és una empresa de Màrqueting enfocada a donar una nova visió de la comunicació per mitjans digitals i comunicatius.
Treballem amb l’objectiu de presentar el millor dels serveis actuals en el mercat. Basant la nostra filosofia a oferir un tracte personalitzat i pròxim a les empreses amb les quals treballem.
El nostre model de negoci gira al voltant de la comunicació digital busquem construir i potenciar la imatge de la teua empresa dins de l’entorn en línia. Aconseguir una imatge digital de qualitat ajudarà a generar noves oportunitats i a conseqüència, facilitarà aconseguir les teues metes i objectius.

03

treballs

Aquí podràs veure alguns dels nostres treballs i projectes.

TWenty one cycling

Vídeo de presentació de la botiga de Girona

Open Natura

Creació de la pàgina web i optimització SEO

Craving girona

Redisseny complet i optimització SEO

04

clients

Alguns dels nostres clients.

05

Contacte

Per més informació pots posar-te en contacte amb nosaltres.

Vols saber més sobre els nostres serveis?